Yhteystiedot

Sivulta löydät kaikki yritykseemme liittyvät yhteystiedot sekä osoitteet. Sivuilla on nähtävillä myös sosiaalisen median linkit sekä mahdolliset avoimet työpaikat.

Toimisto

Osoite:

Helsinginkatu 1 00010 Helsinki

Puhelin:

09 – 123456 / 045 – 123456

Sähköposti:

Satovihannes@satovihannes.com

Aukioloajat:

Ma-Pe 08:00-16:00
La 10:00-14:00
Su: Suljettu

Myymälä

Osoite:

Helsinginkatu 2 00010 Helsinki

Puhelin:

09 – 123456 / 045 – 123456

Sähköposti:

Satovihannes@satovihannes.com

Aukioloajat:

Ma-Pe 08:00-16:00
La 10:00-14:00
Su: 10:00-14:00

Työpaikat

Täältä löydät kaikki avoimet työpaikkamme ja lisäämme ne myös aina sosiaaliseen mediaan. Tarvitsemme usein uutta osaavaa työvoimaa kasvavaan ja kehittyvään yritykseemme.

Mikäli avointa paikkaa ei sivuilla tai sosiaalisessa mediassa näkyisikään niin voit aina olla omatoiminen ja lähettää avoimen hakemuksen. Voit laittaa hakemuksen ja CV:n joko kirjeenä tai sähköpostilla. Jos mahdollista niin voit aina myös tulla käymään toimistollamme ja tiputtaa CV:n sinne. Tämä on ehdottomasti paras keino, sillä arvostamme rohkeutta ja omatoimisuutta.

Sosiaalinen media

Satovihannes on myös vahvasti sosiaalisen median syövereissä. Käy napauttamassa tilimme seurantaan niin saat seurailla hyvin läheltä, mitä töissämme tapahtuu. Päivämme ovat vaihtelevia sekä värikkäitä ja jaamme tämän kaiken somen kautta juuri sinulle. Eri tilejä päivittää vaihtelevin viikon eri henkilöt ja tileille järjestetään myös hauskoja arvontoja sekä kilpailuja. Ei ole mahdotonta esimerkiksi voittaa Instagramista laatikollista banaaneja.

Facebook.com/Satovihannes

Instagram.com//Satovihannes

Twitter.com//Satovihannes

Pinterest.com//Satovihannes

Linkedin.com//Satovihannes

Kysyttävää

Mikäli mieleesi tulee mitään kysyttävää toimintaamme tai tuotteisiimme liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä. Autamme erittäin mielellämme kaikissa toimintaamme sekä tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Palaute

Otamme myös avosylin erilaista palautetta vastaan toimintaamme liittyen. Palaute voi olla positiivista, negatiivista tai vaikka jokin kehitysidea. Pyrimme kehittämään palveluamme jatkuvasti ja sitä silmällä pitäen palaute on enemmän kuin tervetullutta.