Tuotteet

Meiltä löydät kaikki mahdolliset tuotteet mitä vain vihannestukusta voit kuvitella löytäväsi. Valikoimamme on erittäin kattava ja se vaihtelee tietenkin hieman kausittain. Niiden perinteisten ja tuttujen tuotteiden lisäksi valikoimastamme löytyy monia harvinaisempia sekä eksoottisempia tuotteita. Tutustu tuotteisiin joko myymälässämme tai sitten voit tilata esitteemme.

Vihannekset

Löydät valikoimastamme kaikki mahdolliset vihannekset ja aina taatusti tuoreina. Valikoima vaihtelee aina hieman sesongin sekä saatavuuden mukaan, mutta pyrimme pitämään kaikkia tuotteita ympäri vuoden valikoimassa.

Perunat

Perunoiden osalta valikoimamme on myös erittäin kattava. Valikoimasta löytyy ympäri vuoden kaikki Suomessa kasvavat lajikkeet sekä monia maailmalta tulevia lajikkeita.

Oli mielessäsi mikä tahansa perunalajike niin luultavasti sen varastostamme tulet löytämään. Kannattaa muistaa aina, että oikein valittu peruna tekee siitä ruoasta huomattavasti laadukkaamman.

Juurekset

Juureksiakin löytyy niin perinteisiin kuin vähän erikoisempiinkin ruokiin. Pyrimme pitämään valikoiman erittäin laajana vuoden ympäri ja tarjoamaan myös monia hieman tuntemattomampia juureksia. Nykyään Suomessa menee yhä enemmän kaupaksi niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin erilaisia eksoottisempia juureksia mikä on ehdottomasti hyvä asia.

Hedelmät

Hedelmäosastomme on värikäs, kattava ja tuore. Löydät hedelmien joukosta kaikki tunnetuimmat hedelmät tuoreina sekä laadukkaina yksilöinä. Valitsemme erittäin tarkkaan mistä hedelmämme ostamme ja mitä myymme eteenpäin.

Pakasteet

Pakasteosastoltamme löydät oikeastaan kaikki mahdolliset edellä mainitut tuotteet pakastettuina.

Säilykkeet

Sama pätee myös säilykkeiden osastoon, sillä siellä on todella kattava valikoima kaikkia mahdollisia tuotteita. Löydät hyllystä myös monia harvinaisempia ja erikoisempia säilykkeitä, joita olemme maailmalta asiakkaiden iloksi tilanneet.